Despre Noi

 

Obiectivul principal al S.C. FIRST RECYCLER S.R.L. este acela de a oferi o alternativa in domeniul deseurilor, calitativ superioara,  agentilor economici , de a contribui la implementarea si respectarea prevederilor legale privind problematica mediului, inclusiv acela de a transforma o parte din deseul menajer sau industrial in resurse financiare pentru generatori.

Succesul afacerii se bazeaza pe identificarea si aplicarea de solutii personalizate si economice, privind gestionarea fluxurilor de deseuri, pentru fiecare partener.

S.C.FIRST RECYCLER S.R.L. isi propune obtinerea pozitiei de lider de piata pe segmentul deseurilor industriale, prin atragerea unui număr cat mai mare de parteneri si recunoastera potentialului si stilului diferit de lucru fata de firmele cu acelaşi profil din regiunea Oltenia.

In acest moment activitatea se desfasoara prin trei puncte de lucru, in Craiova, Turceni si in Targu Jiu, ce acopera in totalitate judetele Dolj si Gorj, colectarea deseurilor realizandu-se si de la parteneri din judetele Olt, Mehedinti, Valcea si Arges.

      In concordanta cu acest obiectiv s-a  implementat  sistemul SR EN ISO 9001:2008 privind  managementul calitatii, SR EN ISO 14001:2005 sistem de management de mediu si SR OHSAS 18001:2008 sistem de management al securitatii ocupationale.

Politica de marketing incisiva coroborata cu o cercetare continuua a pietei, gestionarea resurselor financiare si umane adecvata si seriozitatea in derularea contractelor au facut ca pana in acest moment societatea sa colaboreze cu o serie de parteneri relevanti: Universitatea din Craiova(8 facultati),Casa de Asigurari de Sanatate Dolj, Casa de Pensii Dolj, Universitatea “C-tin Brancusi” Tg Jiu, Roquette Romania S.A., Artego S.A. Tg Jiu, Pirelli S.A., Hidroconstructia S.A. Tg Jiu, Hidroserv Portile de Fier, Simcor Var S.A. Tg Jiu, Dedeman S.A., Arabesque, C.N.I. Coresi Oltenia, Tipografia Prodcom Tg Jiu, Heineken S.A., Pasaj S.R.L. Craiova, Carrefour S.A., Biblioteca Judeteana Dolj, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Tg Jiu, Primarii din judetele Gorj si Dolj(Dabuleni, Robanesti, Dragotesti, Teslui, Plenita, Pielesti, Dragutesti, Castranova, Crasna, etc.), banci comerciale si multi alti agenti economici.
      
      Tinand cont ca tipurile de deseuri colectate de companie acopera aproape intreaga gama de deseuri generate de activitatea economica, indiferent ca sunt deseuri periculoase sau nepericuloase, oferta de servicii este complexa si completa. Pentru orice tip de deseu exista o solutie de reciclare, neutralizare sau eliminare, solutie care este identificata si aplicata de compania noastra.

Continua pregatire profesionala a personalului  S.C. FIRST RECYCLER S.R.L. ne-a adus in pozitia de a asigura consultanta si asistenta in problematica managementului si gestiunii deseurilor chiar si pentru agentii economici mari, care au departamente specializate pe problematica deseurilor.

Daca in anul 2011, an in care societatea a demarat activitatea de preluare a deseurilor, s-a reusit colectarea a peste 400 to deseuri, incepand cu anul 2012 cantitatile de deseuri colectate si valorificate/eliminate au depasit cu mult 1000 to/an.

In anul 2015, in urma contractarii unui credit de investitii, societatea a achizitionat utilaje specifice cu care opereaza containere de mari dimensiuni si in acelasi timp containere si prescontainere necesare accesarii unui nou segment de generatori.

Avand in vedere experienta acumulata si profesionalismul serviciilor oferite, portofoliul de clienti a inceput sa cuprinda si intreprinderi medii si mari si de asemenea am reusit sa crestem si tipologia deseurilor operate.

S.C. FIRST RECYCLER S.R.L. este partener activ al Agentiilor de Mediu locale si are preocupari permanente de solutionare a cererilor si problemelor partenerilor sai. 


 

 

Ce trebuie sa faci:

  • 01
    aduna cat mai multe echipamente casate, stricate, nefunctionale, invechite, perimate, care nu va mai folosesc (minim 150kg)

 

  • 02
    pentru fiecare 20kg de deseuri de echipamente electrice castigi un cupon de participare la tombola

 

  • 03
    noi trimitem in cel mai scurt timp o masina care sa ridice monstrii din biroul tau (doar echipamentele de mai sus, nu alti monstrii)