Despre First Recycler

First Recycler SRL, este societatea cu capital integral privat, care activează din anul 2009 în regiunea de Sud-Vest a României, Oltenia. Activitatea principală o reprezintă prestarea serviciilor autorizate de colectare deșeuri periculoase și nepericuloase, reciclare, recuperare, stocare temporara, valorificare, eliminare finală, transport specializat și ecologizare, precum și servicii integrate de Management de Mediu.

Toate activităţiie întreprinse de companie se desfăsoarâ la standarde de calitate si in conformitate cu legisiatia în vigoare. Colectarea si transportul deşeurilor se realizează în baza unui program prestabilit sau la cererea partenerilor, pe bază de contract, cu mijloacele proprii de transport, specializate şi autorizate ADR şi mediu, şi cu respectarea strictă a normelor de igienă şi securitate în muncă impuse de legislaţia în vigoare.

2009
Deschiderea Companiei

First Recycler SRL își începe activitatea în 2009 în regiunea de Sud-Vest a României, Oltenia.

2018
Peste 300 parteneri

În anul 2018 First Recycler -a reușit să depăşească pragul de 300 parteneri activi.

Prezent
Colaborăm cu clienți din toată România

 Am reusit să îndeplinim cerinţele clienţilor actuali şi să oferim noi produse şi servicii care să răspundă nevoilor companiilor şi instituţiilor din Romania pe problematica complexă a legislaţiei de mediu.

Activitatea de colectare a deseurilor acopera intraga zona a Olteniei si nu numai, prin depozitele proprii deschise in Craiova, comuna Carcea -Dolj, Targu-Jiu - Gorj si Turceni - Gorj
+ Clienți
+ Puncte de colectare

Oferim servicii complete, sigure şi prompte, prin care gestionăm atât partea de documentaţie necesară pentru autorizaţiile de mediu, cât şi pe cea de colectare efectivă a deşeurilor industriale sau comerciale produse de agenţii economici sau persoanele fizice, şi sperăm ca astfel să contribuim la imbunătăţirea condiţiilor de mediu prin reducerea poluării ambientale.

Prin diverse colaborări, First Recycler SRL contribuie la îndeplinirea obiectivelor asumate de producatorii şi importatorii din România în vederea îndeplinirii ţintelor de ţară asumate prin tratatele de aderare. Astfel, pentru introducătorii de ambalaje pe piaţa naţională asigurăm documente de trasabilitate conform reglementărilor In vigoare, în scopul îndeplinirii obiectivelor de valorificare prin reciclare pe tip de material de ambalaj sau incinerare în instalaţii de incinerare cu recuperare de energie.
Având în vedere că orice companie înmatriculată în România trebuie să-şi gestioneze deşeurile rezultate în urma activităţii economice curente, oferim consultanţ’ă de specialitate şi alte servicii specifice protecţiei mediului.
Colectarea şi reciclarea deşeurilor este o activitate care necesită responsabilitate, profesionalism şi corectitudine, iar First Recycler SRL şi-a propus să îndeplinească aceste cerinţe la cel mai ridicat nivel, atât prin pregătirea profesională şi determinarea personalului cât şi prin implicarea managementului companiei în susţinerea dezvoltării durabile a comunităţilor, asigurând astfel protecţia mediului înconjurător.
Dacă la începutul anului 2017, portofoliu de clienţi era cu puţin peste 200 de companii, în anul 2018 First Recycler -a reușit să depăşească pragul de 300 parteneri activi.
Acest fapt confirmă că, prin asumarea de eforturi şi investiţii permanente, am reusit să îndeplinim cerinţele clienţilor actuali şi să oferim noi produse şi servicii care să răspundă nevoilor companiilor şi instituţiilor din Romania pe problematica complexă a legislaţiei de mediu.

Vezi aici un articol din Gazeta de Sud:

FIRST RECYCER ȘI RECOLAMP PREIAU GRATUIT DEȘEURILE PROVENITE DIN ECHIPAMENTE DE ILUMINAT

TINEM OLTENIA CURATĂ!

Translate »