Echipa First Recycler  vine în întâmpinarea necesităților firmei dumneavoastră, oferind servicii și consultanță in domeniul protecției mediului.

Prin externalizarea serviciilor de protecție a mediului, inclusiv a responsabilitaților care vă revin prin cerințele legislației aplicabile în acest domeniu, aveți garanția că toate obligațiile referitoare la protectia mediului sunt îndeplinite la timp și corect, protejându-ti, astfel,  afacerea, prin evitarea amenzilor considerabile, precum și prin direcționarea resurselor umane ale firmei către alte activități de interes imediat.

Avand o echipă de consultanță de mediu cu peste 7 ani de experiență în managementul mediului, vă putem pune la dispoziție o gamă cuprinzătoare de servicii complete de consultanță operativă de mediu. Putem asista atât organizațiile mari si mici, din sectorul  privat, cât și autoritățile publice locale, să evalueze, să cuantifice și să gestioneze relația lor  cu mediul astfel încât să fie  minimalizată amprenta ecologică a activităților desfășurate.

Theme Image

Ce presupune externalizarea serviciilor de mediu ?

Ești interesat de acest serviciu?

Translate »