First Recycler şi Recolamp preiau gratuit deșeurile provenite din echipamente de iluminat

Având aproape un deceniu de experienţă în domeniul colectării deșeurilor periculoase și nepericuloase, First Recycler SRL este o societate cu capital integral privat, care activează în Oltenia din anul 2009.

Din 2011, First Recycler SRL este reprezentant autorizat Recolamp în regiunea de Sud-Vest a României. Având de o echipă de specialiști și consultanți de mediu, orientați spre identificarea și satisfacerea nevoilor tale, First Recycler SRL deţine în portofoliu peste 300 de clienți. Acestora li se pot alătura de acum toți generatorii de deșeuri provenite din echipamente de iluminat. Reprezentanţii First Recycler SRL şi Recolamp atrag atenţia că anumite echipamente de lumină conțin mercur, un element chimic toxic și dăunător, care poate crea probleme de mediu dacă este depozitat în mod necorespunzător. De aceea, aceste echipamente nu trebuie aruncate la gunoi, ci colectate și reciclate în mod corespunzător. Pentru a păstra sănătatea populației, dar și pentru a respecta obligațiile legale de a nu arunca deșeurile provenite din echipamente de iluminat la coșul de gunoi, First Recycler SRL invită toți generatorii de astfel de deșeuri să contacteze specialiştii firmei.

Astfel, orice generator de deșeuri din România poate solicita containere personalizate și poate beneficia de infrastructura de colectare pe care Recolamp a dezvoltat-o. Colaborarea este gratuită, organizația asigurând preluarea deșeurilor de la cantitatea minimă de 20 de kilograme sau 100 de bucăți de becuri și/sau tuburi fluorescente și pentru minimum 50 de kilograme, în cazul corpurilor de iluminat.

vezi aici întregul articol din Gazeta de Sud

Translate »